Skip to main content
search
Ascendum Icon dunkelblau

Jogi nyilatkozat

Jogi Tájékoztató

Ascendum Építőgépek Hungária Kft.
1141 Budapest
Nótárius utca 13-15.

adószám: 10013735-2-42
cégjegyzékszám: 01-09-060449
nyilvántartó szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
főtevékenység:
Bányászati-, építőipari gép nagykereskedelme

Bejelentő rendszer: → Tudjon meg többet

Honlapon megjelentetett tartalommal kapcsolatos felelősség

Felelősség a tartalomért
Szolgáltatóként a magyar e-kereskedelmi törvény (Ektv.), valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok alapján felelősséggel tartozunk az oldalainkon megjelenő, általunk közzétett tartalmakért. Az Ektv. 7. § (2) bekezdése szerint szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni az általunk csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem vagyunk kötelesek célzottan olyan tartalmakat vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak. A fentiek nem érintik azon kötelezettségeinket, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek való megfelelés érdekében információkat eltávolítsunk vagy blokkoljuk az információk felhasználását. A jogsértő tartalom vonatkozásában felelősségünk azon időponttól, áll fenn, amely időpontban tudomást szerzünk a jogsértő tartalomról. Amennyiben jogsértő tartalomról szerzünk tudomást, haladéktalanul intézkedünk annak eltávolítása iránt.

A linkekért való felelősség
Oldalunk külső, harmadik személyek webhelyeire mutató hivatkozásokat tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Az ilyen külső tartalmak vonatkozásában a felelősségünket kizárjuk. Harmadik személyek oldalain található tartalmakért az érintett szolgáltató vagy az oldal üzemeltetője tartozik felelősséggel. A linkelt oldalakat a hivatkozás elhelyezésének időpontjában ellenőrizzük az esetleges jogsértő tartalom vonatkozásában . A linkelt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése kizárólag a konkrét jogsértés megjelölése esetén elvárható. Jogsértő tartalomról, vagy jogsértő tartalmat magában foglaló hivatkozásról, való tudomásszerzés esetén azonnal intézkedünk az ilyen hivatkozások eltávolítása iránt.

Szerzői jog
Az oldal üzemeltetője által készített tartalom és az ezen az oldalon található művek a magyar szerzői jogi törvény hatálya alá tartoznak. A másolás, feldolgozás, terjesztés és a szerzői jogi korlátokon kívül történő bármilyen jellegű felhasználás csak a jogosult írásos hozzájárulásával megengedett. Az oldal letöltése és másolása kizárólag személyes, nem kereskedelmi használatra engedélyezett. Ha az oldalon található tartalmat eredetileg nem az üzemeltető hozta létre, úgy ezen tartalom vonatkozásában a harmadik fél szerzői jogi igényei figyelembe veendők, különösen, ha a harmadik féltől származó tartalom szerzői jogi műként van megjelölve. Ha szerzői jogsértésről szerez tudomást, kérjük értesítsen minket. Amennyiben jogsértésről szerzünk tudomást, haladéktalanul eltávolítjuk a kifogásolt tartalmat.

Fényképfelvételek jogosultja

Ascendum, © VolvoCE IR All Rights Reserved, © Volvo Penta IR All Rights Reserved, Rammer, Ausa.

Webdesign, műszaki megvalósítás

media cube communications GmbH
Austraße 8
A-5110 Oberndorf bei Salzburg
www.mccom.at