Skip to main content
search

SEGÉDRENDSZEREK

Modern gépeink és integrált Volvo-Assist megoldásaink lehetővé teszik, hogy javítsa Volvo gépparkjának termelékenységét és növelje teljesítményét.

A Volvo Co-Pilot, a vezetőfülkében lévő tablet digitális segítséget nyújt az munkafolyamatban, így Ön hatékonyabban és pontosabban dolgozhat.

Volvo Co Pilot Übersicht
olvo-benefits-services-dig-assist-3d

DIG ASSIST

Megkönnyítjük a földmunkákat. Előkészítő földmunka, árokásás, rézsűképzés vagy többdimenziós árokprofilok kiásása: mindez egyszerűbb, mint valaha, köszönhetően a kotrógépekhez készült Dig Assist gépvezérlő rendszernek. Igény esetén moduláris fejlesztésekkel bővíthető a Dig Assist az Active Controltól, a 2D-n át és a tereptervezéstől a 3D-ig.

Tudjon meg többet!
Volvo Show Load Assist Tire Pressure Monitoring System

LOAD ASSIST

Optimalizálja a rakodási ciklusokat a Load Assist segítségével! Hozzáférhet számos intelligens alkalmazáshoz, és javíthatja a hatékonyságot. A Load Assist kiegészíthető úgynevezett OBW, integrált fedélzeti mérleggel. Ez a dinamikus mérlegrendszer valós idejű információkat nyújt az aktuális lapátterhelésről, és lehetővé teszi a túl- vagy alulterhelés és a várakozási idő elkerülését.

Tudjon meg többet!
Volvo Show Services Achieve Maximum Efficiency

COMPACT ASSIST

A Compact Assist lehetővé teszi a talaj- és aszfalttömörítők teljes termelékenységi potenciáljának kihasználását. Az intelligens tömörítés valós idejű betekintést nyújt a munkafolyamatba az aszfaltozás átmeneteinek, hőmérsékletének és sűrűségének feltérképezésével. Modern építőipari eszköz a minőségellenőrzéshez.

Tudjon meg többet!
Volvo Haul Assist Map

HAUL ASSIST

A Haul Assist lehetővé teszi a szállítási ciklusok és rakományok optimalizálását. Az OBW (fedélzeti mérleg) lehetővé teszi a hatékony és pontos felrakodást. Nem a megérzésre érdemes hallgatni, amikor az optimális mennyiségű anyag berakodásáról és szállításáról van szó. Mi van, ha túl kevés anyagot szállít? Vagy túl sokat? Túlterhelt a gép? Az integrált mérlegrendszer pontosan azt a választ adja, amire szüksége van.

Tudjon meg többet!
Volvo Show Services Material Manager

PAVE ASSIST

A Pave Assist nemcsak időt és pénzt takarít meg, hanem kiváló eszközt is biztosít az első osztályú eredmény eléréséhez. Az anyagmenedzser hasznos számításokat kínál, pl. a megtett beépítési távolságot, valamint a beépített anyagmennyiséget, a beépítési területet és a CO2-kibocsátást. A hőmérséklet meghatározás segít a kiváló minőségű burkolat elérésében. Még a legfrissebb időjárás-jelentést is bármikor megtekintheti.

Tudjon meg többet!
YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

Igen, érdekel a digitális asszisztencia és a Volvo Co-Pilot


  Hozzájárulok, hogy az általam megadott összes adatot – beleértve a személyes adatokat is – kezeljék, és kérelmem feldolgozása céljából továbbítsák az érintett cégnek. A hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom írásban a [email protected] e-mail címen

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Forduljon a digitális asszisztencia szakértőjéhez tanácsért!

  Dóra

  Soós Dóra

  Telematikai és diagnosztikai szolgáltatások
  +36 30 529 2475
  [email protected]

  További tartozékok

  Biztosítsa a megfelelő tartozékokat kotrógéphez. Tegye munkagépét hatékony eszközzé. Az Ascendum számos partnerrel dolgozik együtt, hogy a legmegfelelőbb, teljeskörű csomagot tudjuk Önnek ajánlani. Örömmel tájékoztatjuk a lehetőségekről és a különböző partnermárkákról.

  További tartozék

  Mégtöbb Szervíz

  Szervizhálózatunkat a műhelyek, a telephelyeken található alkatrészraktárak, a mobil szervizautók és a képzett technikusok alkotják. Számíthat ránk és értékrendünkre:

  • ÜGYFÉLKÖZPONTÚ
  • AMBICIÓZUS
  • MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

  Bővebben a Szervízről

  Az Ascendumról

  Az Ascendum az egyik vezető építőipari gépkereskedő. Ha tartozékvásárlásra, lízingelésre, finanszírozásra, javításra vagy karbantartásra van szüksége, nálunk jó helyen jár. Évek óta sikeresen képviseljük a Volvo Construction Equipment vállalatot.

  Bővebben rólunk
  YouTube

  A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
  Tudjon meg többet

  Videó betöltése

  Volvo Co-Pilot és Dig Assist

  Bővebben a digitális asszisztens rendszerekről