Skip to main content
search

AUSA – Mindent Ön irányít!

Válasszon kategóriátInformációKapcsolat
AUSA Dumpers
Ausa Logo

A jövőkép

Az AUSA-nál a jövőre gondolva tervezzük járműveinket. Első kézből tudjuk, mire van szükségük ügyfeleinknek, és azon is dolgozunk, hogy olyan funkciókat építsünk be gépeinkbe, amelyek a jövőben nélkülözhetetlenek lesznek.

Küldetés

Az AUSA olyan kompakt terepjáró anyagmozgató és földmunkagépeket tervez, gyárt és értékesít, amelyek költséghatékonyságot és innovációt biztosítanak ügyfelei számára, és aktívan hozzájárulnak a társadalom életminőségének fejlesztéséhez és javításához.

Minőség

Az AUSA-nál annyira bízunk járműveink minőségében, hogy az eladástól számított 2 év garanciát vállalunk rájuk.

Válasszon kategóriát

AUSA Dumpers

DÖMPEREK

AUSA Telehandlers

TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

ALKATRÉSZEK

A központi raktárban működő alkatrészlogisztikánk lehetővé teszi az optimális alkatrészellátást. Több mint 190 000 alkatrész áll rendelkezésre, ennek köszönhetően mindent biztosítani tudunk a karbantartáshoz, cseréhez és javításhoz.

Bővebben az Alkatrészekről

Ascendum használt gépek

Gondolt már arra, hogy használt gépet vásároljon? A Volvo által jóváhagyott használt gépeket szakértők ellenőrzik és alaposan tesztelik. Szükség esetén kicserélik az alkatrészeket. A karosszériát és az utasteret felújítják. A Volvo által jóváhagyott használt gép garanciával teljes mértékben megbízhat újszerű gépében. Tekintse meg legújabb ajánlatainkat.

Használt gépek

Lízing és finanszírozás

Értékesítőink örömmel tájékoztatják az egyedi lízing és finanszírozási lehetőségek részleteiről. Számos pénzügyi partnerrel dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot.