Skip to main content
search

TEKINTSE MEG GÉPEINKET

Válasszon márkát

Volvo Iron Mark

A Volvo CE a világ egyik legnagyobb építőipari gépgyártója, amely minden munkához a megfelelő gépet és megoldást kínálja. A Volvo építőipari berendezéseket bányászatban, útépítésben, építőiparban, bontásban, faiparban és erdészetben is használják. A kínálat a lánctalpas kotrógépektől a gumikerekes kotrógépeken, gumikerekes homlokrakodó gépeken, dömpereken, aszfaltterítő gépeken, kompakt kotrógépeken és kompakt gumikerekes homlokrakodókon át az elektromos gépekig terjed.

Az AUSA a kompakt, terepjáró anyagmozgató és földmunkagépek globális gyártója. Az AUSA kiemelkedik termékei robusztusságával és megbízhatóságával. Járműveinket a jövőt szem előtt tartva tervezzük. Első kézből tudjuk, mire van szükségük ügyfeleinknek, és azon is dolgozunk, hogy olyan funkciókat építsünk be gépeinkbe, amelyek a jövőben elengedhetetlenek lesznek.

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Mégtöbb Szervíz

Szervizhálózatunkat a műhelyek, a telephelyeken található alkatrészraktárak, a mobil szervizautók és a képzett technikusok alkotják. Számíthat ránk és értékrendünkre:

• ÜGYFÉLKÖZPONTÚ
• AMBICIÓZUS
• MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Bővebben a Szervízről

Lízing és finanszírozás

Értékesítőink örömmel tájékoztatják az egyedi lízing és finanszírozási lehetőségek részleteiről. Számos pénzügyi partnerrel dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot.

ALKATRÉSZEK

A központi raktárban működő alkatrészlogisztikánk lehetővé teszi az optimális alkatrészellátást. Több mint 190 000 alkatrész áll rendelkezésre, ennek köszönhetően mindent biztosítani tudunk a karbantartáshoz, cseréhez és javításhoz.

Bővebben az Alkatrészekről