Skip to main content
search

EREDETI ALKATRÉSZEK

Hosszabbítsa meg gépe élettartamát!
Védje befektetését és javítsa a termelékenységet!

Kapcsolat

Széles választék

A Volvo CE, Rammer, Steelwrist, Holms, Hammerglass márkáknak több mint 190 000 alkatrészéhez juthatunk hozzá. Valami konkrét dolgot keres? Szívesen adunk tanácsot.

Maximális megbízhatóság

Élvezze a minőségi és a tartós Volvo eredeti pótalkatrészeket és a 2 éves garanciát, mely a munkadíjra is vonatkozik, ha az alkatrészeket az Ascendum szerelte be.

Szakértelem és tanácsadás

Konkrét alkatrészt keres? Tapasztalt alkatrész értékesítőink szívesen adnak tanácsot. Érdeklődjön legújabb alkatrész akcióinkról!

Maintenance parts

Karbantartási alkatrészek

A gépek szervizeléséhez és karbantartásához minden alkatrészt biztosítunk. Kövesse a gép karbantartási ütemtervét a termelékenység és a rendelkezésre állás fenntartása érdekében. Élvezze az eredeti kenőanyagok, szűrők, akkumulátorok és AdBlue kiváló minőségét.

Takarítson meg időt és pénzt is a Volvo Care Kit csomaggal, amelyek már tartalmazzák a javításhoz, karbantartáshoz és helyszíni szervizeléshez szükséges összes pótalkatrészt és szerszámot, így megelőzve a szükségtelen leállásokat.

Crawler Excavator Endurance Teeth EC950 Rock Chisel

Kopóalkatrészek

A legnehezebb alkalmazásokhoz is kínálunk kopóalkatrészeket, például köröm rendszereket, felcsavarozható vágóéleket és járószerkezet alkatrészeket. A Volvo tervezése és anyagválasztása garantálja az optimális alkalmazkodást az adott munkához, és ezáltal a lehető legjobb teljesítményt hozza ki a gépekből.

Ne kössön kompromisszumot a minőség terén! Használjon eredeti kopóalkatrészeket – a legjobb választás a gépéhez!

Repair parts

Alkatrészek javítása

Az alkatrész felújítási program, a Volvo Reman ugyanolyan kiváló minőséget és hosszú élettartamot kínál, mint az új Volvo alkatrészek esetén, de alacsonyabb áron.

Ez magában foglalja az alkatrészek hatalmas választékát, mint például motorok, sebességváltók, turbófeltöltők, hátsó híd differenciálművek, hűtők, hidraulika szivattyúk, injektorok… Küldje vissza régi alkatrészét felújító üzemünkbe, ahol új életre kel.

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Az Ascendumról

Az Ascendum az egyik vezető építőipari gépkereskedő. Ha tartozékvásárlásra, lízingelésre, finanszírozásra, javításra vagy karbantartásra van szüksége, nálunk jó helyen jár. Évek óta sikeresen képviseljük a Volvo Construction Equipment vállalatot.

Bővebben rólunk

Ascendum 360° Szervíz

Az Ascendum országosan jelen van, profi, rugalmas és mindenekelőtt gyors. Alkatrészlogisztika, helyszíni szerviz, javítási megoldások, biztonsági ellenőrzések, elemzések és diagnosztika

Bővebben a Szervízről

Használt gépek

Nem kell mindig újnak lennie. Használt gép, tartozék, és pótalkatrész kínálatunk mindössze egy kattintásnyira van. Tekintse meg használt gépeinket. Nálunk megtalálhatja, amit keres!

Használt gépek
YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

Volvo kanálfogak

A kopóanyagok magas aránya és az önélező forma garantálja a tartósan kiváló markolást és a magas termelékenységet, valamint az üzemanyag megtakarítását minden igény esetén. A Volvo fogrögzítő rendszer lehetővé teszik a beszerelést vagy cserét perceken belül. Ez minimalizálja a gépek leállásának idejét.