Skip to main content
search

Az Ascendum TÖBBET kínál, mint pusztán gépeket

Válasszon márkát

Rammer logó fehér színben mentesített

A Rammer márka és hírneve a minőségre épül: az ISO szabványok által igazolt gyártási minőség, a professzionális, globális márkakereskedői hálózaton keresztül nyújtott támogatás minősége és a kiváló minőségű munkagépek minősége a bányászati és építőiparban.

Holm logója fehérben, fedetlenül

A Holms Attachments vállalatot 1927-ben alapították a svédországi Motalában. A vállalat lópatkógyártással kezdte, majd az 1950-es években a Holms felvásárolt egy másik helyi vállalatot, amely lapátokat gyártott. Talán ma már nem árulunk hólapátokat, ám helyette a piacon elérhető legjobb hóekék nálunk kaphatók. A legjobb seprőgépeket is mi tervezzük és gyártjuk. Út- és városkarbantartási termékeinket a világ minden táján értékesítik, és hozzájárulnak városaink és útjaink tisztán és biztonságosan tartásához.

TOVÁBBI MÁRKÁK
ÉS TERMÉKEK

Az Ascendum nem csupán gépeket kínál. Igyekszünk az egyedi vásárlói igényeket is kielégíteni, ezért széles termékválasztékot kínálunk. A különleges megoldások, speciális szerszámok, tartozékok, gyorscserélők stb elengedhetetlenek a lehető legnagyobb termelékenység és hatékonyság elérésében.

ALKATRÉSZEK

24 órás alkatrészellátás

Akár 24 órán belüli alkatrész beszerzés. A telephelyeink Budapesten
és Székesfehérváron találhatóak. Raktáraink gyors alkatrész szállítást
biztosítanak és kb. 150.000 alkatrész raktárról azonnal elérhető.
 

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Bővebben az Ascendumról

Az Ascendum Magyarország egyik vezető építőipari gépkereskedője. Ha gépvásárlásra, bérlésre, lízingelésre, finanszírozásra, javításra vagy karbantartásra van szüksége, nálunk jó helyen jár.

Tudjon meg többet!

Lízing és finanszírozás

Értékesítőink örömmel tájékoztatják az egyedi lízing és finanszírozási lehetőségek részleteiről. Számos pénzügyi partnerrel dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot.

Használt gépek

Nem kell mindig újnak lennie. Használt gép, tartozék, és pótalkatrész kínálatunk mindössze egy kattintásnyira van. Tekintse meg használt gépeinket. Nálunk megtalálhatja, amit keres!

Használt gépek