Skip to main content
search

SZERVIZ

Az Ascendum professzionális, rugalmas és mindenekelőtt gyors.

Az Ascendum csapata egy kipróbált és bevált hálózatra támaszkodik, amely két fióktelepből, 14 mobil szerviztechnikusból, professzionálisan felszerelt szervizautókból és két raktárból áll. Volvo CE, AUSA dömperekhez és teleszkópos rakodókhoz, Rammer tartozékokhoz, Holms seprőgépekhez és téli tartozékokhoz, valamint Volvo Penta motorokhoz kínálunk karbantartási és javítási szolgáltatásokat.

Helyszíni szerviz

Kiválóan képzett szerviztechnikusaink 14 szervizkocsival állnak az Ön rendelkezésére országszerte. Ez azt jelenti, hogy gyorsan eljutunk Önhöz, bárhol is van a gépe.

TOP szervizhálózat

A 14 mobil szerviztechnikus mellett szervizhálózatunkhoz tartozik egy építőipari gépekre szakosodott műhely is, amely további szolgáltatásokat, például hidraulikatömlő-szervizt kínál minden gépmárka számára.

Rugalmas javítási megoldások

A motorok, hajtóművek és tengelyek javítása sem jelent problémát számunkra. Az Ascendum egyedi javítási megoldásokat kínál, ezért gyakran nincs szükség a komplett alkatrészcserére.

SZERVIZ

Mi az erősségünk? A szerviz!

Vállalati értékeinkkel összhangban ambiciózusak, megbízhatóak és mindenekelőtt ügyfélközpontúak vagyunk. Építőipari gépek prémium szolgáltatójaként számunkra ügyfeleink az elsők.

Szerviz és karbantartás

A gépek rendszeres karbantartása a kulcs a leállások elkerüléséhez A szervizelést a gyártó előírásainak megfelelően végezzük.
Nehézgépek és szerszámok ellenőrzésére van szükség? Semmi probléma. Örömmel elvégezzük a gyártói irányelvekben előírt ellenőrzéseket.

Speciális beállítások és megoldások

Műhelyünkben speciális szerelési munkálatokat is végzünk, például kalapácsokon, seprőkön, speciális kiegészítőkön. Az ügyfél kívánsága szerint segítünk a speciális tartozékok, például kanalak cseréjében is.

Javítás

Leállt a gép? Nem működik semmi? A legtöbb esetben 24 órán belül eljutunk Önhöz. Szerviztechnikusaink a probléma végére járnak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy gépe a lehető leggyorsabban újra üzemképes legyen.

SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Karbantartás, javítás, biztonsági vizsgálatok ésszerű fix költségek mellett

ARANY vagy KÉK szervizszerződéssel vigyázunk a biztonságra! A szervizszerződés biztosítja a gép optimális karbantartását. Ez lehetővé teszi a problémák korai felismerését, mielőtt a nem tervezett leállások bekövetkeznének, és ezáltal a gép megtartja viszonteladói értékét.

Az ARANY vagy KÉK szerviz szerződések egyedileg testreszabott biztosítást nyújtanak. Részletes információkért lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőinkkel.

Értékesítési csapatunk örömmel ad Önnek tanácsot.

ARANY szervizszerződés

A szerviz tartalmazza:

 • Javítás eredeti alkatrészekkel
 • Karbantartási anyagok, szűrők, tömítések stb.
 • Részecskeszűrő karbantartása
 • MATRIS diagnosztikai jelentés
 • Éves ellenőrzés a gyártói irányelveknek megfelelően
 • A gyártó telematikai rendszere
 • A szerviz nyitva munkaidőben, további költség, úgy mint utazás a helyszínre és vissza

KÉK szervizszerződés

A szerviz tartalmazza:

 • Karbantartási anyagok, szűrők, tömítések stb.
 • Éves ellenőrzés a gyártók előírásai szerint
 • A gyártó telematikai rendszere
 • A szerviz nyitva munkaidőben, további költség, úgy mint utazás a helyszínre és vissza

HIDRAULIKUS TÖMLŐ
SZERVIZ

Az Ascendum hivatalos Volvo Tömlőgyártó partner.

Szüksége van egy tömlőre? Az Ascendum egyedi méretre, hőmérsékletre, nyomásra és alkalmazásra szabott hidraulikatömlőket kínál Önnek. A Volvo Tömlőgyártó Szolgáltatás hivatalos partnereként több mint 20000 különböző tömlőtípushoz férünk hozzá, így minden gépmárkához találunk megfelelőt. Nincs szükség mérésekre, illetve a régi szivárgó tömlő eltávolítására és behozatalára sem. Csak a Volvo rendelkezik azonnali hozzáféréssel az Ön által használt tömlő pontos specifikációihoz, tehát ellenőrizni tudjuk a szükséges tömlőre vonatkozó pontos követelményeket. Székesfehérvári fióktelepünk vadonatúj tömlőgyártó szolgáltatással és alkatrészraktárral várja az ügyfeleket. Az Ascendum az Ön szolgálatában áll. Kiváló minőségű hidraulika tömlőket kínálunk gyors kiszállítással.

Volvo szabványok minden márkához

Fióktelepünk a Volvo által minősített tömlőgyártó. Ez azt jelenti, a tömlőket a Volvo által kiképzett és tanúsított technikusok készítik, professzionális tömlőgyártó eszközökkel. A gép hidraulikus rendszere érzékeny terület. Steril körülmények között dolgozunk, hogy elkerüljük a hidraulikus rendszerben a szelepeket, szivattyúkat és egyéb alkatrészeket károsító szennyeződéseket. Minden Volvo tömlőt kifinomult tisztítási folyamatnak vetünk alá, és szállítás közben is biztosítjuk a szennyeződések megelőzését.

Jótállás

Az Ascendum a Volvo CE kizárólagos forgalmazója Magyarországon. 50 éves tapasztalattal prémium minőségben gyártunk hidraulika tömlőket.

A Volvo Tömlőgyártó Szolgáltatás hivatalos partnereként teljes Volvo alkatrészgaranciát vállalunk. Az Ascendum által gyártott hidraulika tömlőkre ugyanaz a jótállás vonatkozik, mint az Eredeti Volvo alkatrészre.

Pont az Ön gépéhez

A hidraulika tömlők úgy vannak kialakítva, hogy a hidraulikarendszer összes többi alkatrészével kompatibilisek legyenek. A hidraulikatömlő különböző funkciókhoz történő kalibrálásakor a következő tulajdonságokat vesszük figyelembe:

 • Hajlítási sugár
 • Rugalmasság
 • Üzemi nyomás és nyomáscsúcsok
 • Áramlás és sebesség
 • Rezgések
 • Hőmérsékletek
 • Környezet
 • Kopás

Csökkentse az állásidőt!
Rendelje meg most!

Nem kell tovább várnia! Tartsa fenn gépe termelékenységét, vegye fel a kapcsolatot szervizcsapatunkkal és szerezzen be egy új hidraulikatömlőt!

Vegye fel a kapcsolatot az Ascendum szervizzel!További információ a Volvo tömlőszervizről
YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

OLAJDIAGNOSZTIKA

Az olajdiagnosztika segítségével időben tudomást szerezhetünk a kezdődő meghibásodásról és a megelőzhető károsodásokról.

Az olajdiagnosztika nagyon hatékonyan alkalmazható motorok, tengelyek, hajtóművek, váltók és hidraulikus rendszerek esetében; ugyanezek az eljárások a hűtőfolyadék és az üzemanyag esetében is működnek. A diagnózis alapján kisebb javítási munkálatokat tervezhet a gépen, ahelyett, hogy egy későbbi, nem tervezett nagyobb javítást kockáztatna.

Minták

A levett olajmintákat elküldik vizsgálatra egy speciális Volvo laboratóriumba.

Diagnosztika

Szakembereink elemzik a mintákat, és begyűjtik az információt, amelyekből következtetéseket vonhatnak le gép állapotára vonatkozóan.

Diagnózis

A részletes diagnózist azonnal rendelkezésére bocsátjuk. A diagnózishoz szerviztervet is mellékelünk.

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját