Skip to main content
search
Ascendum Icon dunkelblau

HASZNÁLT GÉPEK

Úgy gondolja, hogy nem kell mindig új gépet venni? Így van: használt gépeink újszerűek, de sokkal kevesebbe kerülnek, mint az új gépek. Itt találja használt gép kínálatunkat. Átvizsgálva és letesztelve.

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Nyilatkozat

A használtgép-kereskedelemben három elv vezérel bennünket:

  • • Minőség
  • • Átláthatóság
  • • Megbízhatóság

Az általunk nyújtott minőség kifizetődő.

Az Ön megbízható partnere

Gépeinket a legszigorúbb kritériumok szerint újítjuk fel és teszteljük, ezért használt gépeink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Kiváló minőségű gépeket és tartozékokat kínálunk, a szerviztörténetet és az üzemeltetési előzményeket is megosztjuk Önnel. Célunk és szenvedélyünk, hogy az Ön „új” használt gépe hosszú távon megbízható partnere legyen.

Videós ellenőrzés?

Kinézett egy használt gépet, de túl messze van a személyes átvizsgáláshoz? Semmi probléma. Örömmel egyeztetünk időpontot és megtekintheti a gépet videohíváson keresztül. Lehetősége van arra, hogy közvetlenül kérdéseket tegyen fel, és alaposan megvizsgálja a berendezést. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot!

#kapcsolat

Volvo garancia használt gépekre

A Volvo által jóváhagyott használt gépeket szakértőink alaposan átvizsgálják és tesztelik. Ha szükséges, az alkatrészeket kicserélik. A karosszériát és a fülkét felújítják. Kiterjesztett garancia is lehetséges. Használt gépe olyan, mintha új lenne. Martin Hubmayer elmagyarázza az előnyöket a videóban.

További információ a Volvo használt gép garanciájáról
YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

Még nem találta meg a megfelelő gépet? Segítünk a keresésben.

Csernovszki Lucz Réka Ascendum

Csernovszki-Lucz Réka
Használt gépek értékesítési képviselője
+36 30 328 6315
[email protected]