Skip to main content
search
Ascendum Icon dunkelblau

TELEMATIKAI RENDSZEREK

Növelje hatékonyságát olyan információk felhasználásával, amelyek egyébként rejtve maradnának. A CareTrack, az Active Care és a SENtrack megfelelő adatokat biztosít a proaktívitáshoz.

Volvo Caretrack

VOLVO

CARETRACK

A CareTrack a Volvo válasza a digitális munkavégzés hatékonyságára. Ez a szolgáltatás a géptulajdonosok számára tökéletes eszköz az üzemanyagköltségek csökkentésére és a teljesítmény javítására. A CareTrack lehetővé teszi a gépek rendelkezésre állásának maximalizálását és a karbantartási ütemterv kezelését. Ezáltal minimalizálhatja az leállást.

Tudjon meg többet!
olvo-benefits-services-dig-assist-3d

VOLVO

ACTIVE CARE

Az Active Care a Volvo telematika következő szintje/adatmonitoring. Heti riportokat készít, amelyeket könnyű megérteni. Ha az adatok problémára utalnak, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Tanácsokkal és tippekkel látjuk el, hogy optimalizálni tudja flottája termelékenységét.

Tudjon meg többet!

Érdekel a leállási idők minimalizálása


  Hozzájárulok, hogy az általam megadott összes adatot – beleértve a személyes adatokat is – kezeljék, és kérelmem feldolgozása céljából továbbítsák az érintett cégnek. A hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom írásban a [email protected] e-mail címen

  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Forduljon a telematikai és diagnosztikai szakértőnkhöz tanácsért.

  Dóra

  Soós Dóra

  Telematikai és diagnosztikai szolgáltatások
  +36 30 529 2475
  [email protected]