Skip to main content
search
Ascendum Icon dunkelblau

Volvo Active Care

Az Active Care lehetővé teszi a a géppark optimalizálását! Dőljön hátra! Az Active Care segítségével a Volvo szakértői kiértékelik az Ön gépének adatait, és értesítést kap az Ascendumtól, ha intézkedésre van szükség.

Cselekedjen, mielőtt problémák jelentkeznének

Az Active Care a Volvo szolgáltatása az adatok optimális feldolgozásához, hogy Ön optimalizálni tudja a géppark termelékenységét.

A Volvo Active Care ideális eszköz arra, hogy a lehető legjobban kihasználja gépadatait, és ne vesszen el információ a túl sok adat között. A gép adatait elemezzük 24 h/7 in the Volvo Uptime Centre. If action is required, you will be actively contacted by us as your Volvo dealer and service contact.

A Volvo Active Care segítségével elkerülheti a nem tervezett üresjáratokat vagy a költséges javításokat. Előzetes figyelmeztetést küldünk, hogy meg tudja tervezni a karbantartást és a szervizelést. Ezenkívül könnyen áttekinthető heti jelentéseket kap. Természetesen tanácsokat is adunk a költségek minimalizálása érdekében.

Igen, érdekel a Volvo Active Care.


  Hozzájárulok, hogy az általam megadott összes adatot – beleértve a személyes adatokat is – kezeljék, és kérelmem feldolgozása céljából továbbítsák az érintett cégnek. A hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom írásban a [email protected] e-mail címen

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Forduljon Volvo Active Care szakértőjéhez tanácsért!

  Dóra

  Soós Dóra

  Telematikai és diagnosztikai szolgáltatások
  +36 30 529 2475
  [email protected]