Skip to main content
search

Volvo Construction Equipment

Válasszon kategóriátInformációKapcsolat
Volvo Bagger und Radlader
Volvo CE logó

A Volvo munkájának középpontjában az innováció áll. Ez a vállalat vezérelve, ezért meghatározza a működését. Több mint 180 éves tapasztalatával a Volvo Construction Equipment vezető helyet tölt be az új technológiák fejlesztésében.

Egyszerűen hatékony

Volvo Construction Equipment gépeivel a nehéz munkákat is könnyedén el lehet végezni. A kertészeti és tereprendezési munkáktól a kőfejtéshez szükséges nagyméretű kotrógépekig: széles választékot kínálunk. Ez olyan gépeket foglal magában, mint az EC15 kompakt kotró, egészen a legnagyobb Volvo kerekes rakodóig, az L350H-ig, amelynek üzemi tömege 55 t. Az EC220E lánctalpas kotrógép a közepes méretű szegmensben szintén számos előnyt kínál. Az akár 1,44 m³-es kanálkapacitásával ez a sokoldalú gép egyszerre hatékony és termelékeny.

Modern kényelem

A D6 Volvo motor az Euro 5-ös kibocsátási normának felel meg. Ezenkívül a modern fülke ideális kényelmet biztosít a munkavégzéshez. A mobil kotrógépek terén a Volvo rugalmas kialakításával tűnik ki. Városi és terepen történő alkalmazásra az EW180E és az EW220E modell is alkalmas. A választékot csuklós és merevvázas dömperek, valamint aszfaltterítő gépek és tömörítők teszik teljessé.

További információ a Volvo Construction Equipmentről

Válasszon kategóriát

Volvo 75 t Raupenbagger EC750EL

KOTRÓGÉPEK

Volvo Radlader L305H Darstellung

HOMLOKRAKODÓK

knickgelenkter Dumper a40g von Volvo

CSUKLÓS DÖMPEREK

Volvo Starre Muldenkipper r100e

MEREVVÁZAS DÖMPEREK

Volvo Straßenfertiger p6820d

ASZFALTTERÍTŐ GÉPEK

Walze sd160b von Volvo

TÖMÖRÍTŐ HENGEREK

Elektrische Maschine von Volvo

ELEKTROMOS GÉPEK

Volvo Hydraulic Hammer

TARTOZÉKOK

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

ÚJ: EWR130E

Az új, 12-14 tonnás mobil kotrógép új szintre lép, ha mozgékonyságról és teljesítményről van szó. Mindössze 1550 mm-es hátsó fordulási sugarával a rövid farsepréses kotró ideális szűk utcákon történő vagy tereprendezési munkákhoz. Az EWR130 kompaktságával és max. 5900 kg emelési kapacitásával lenyűgöző.

További információ az EWR130-ról

Növelje a hatékonyságot!

A CareTrack a Volvo telematikai rendszere, melynek segítségével csökkentheti üzemanyag-fogyasztását és optimalizálhatja az alapjárati időt. A szolgáltatás segítségével nyomon követheti a gép összes kulcsfontosságú adatát, hogy maximalizálni tudja flottája termelékenységét.

További információ a CareTrackről

Ascendum 360° Szervíz

Az Ascendum országosan jelen van, profi, rugalmas és mindenekelőtt gyors. Alkatrészlogisztika, helyszíni szerviz, javítási megoldások, biztonsági ellenőrzések, elemzések és diagnosztika

Bővebben a Szervízről

Az Ascendumról

Az Ascendum az egyik vezető építőipari gépkereskedő. Ha tartozékvásárlásra, lízingelésre, finanszírozásra, javításra vagy karbantartásra van szüksége, nálunk jó helyen jár. Évek óta sikeresen képviseljük a Volvo Construction Equipment vállalatot.

Bővebben rólunk

EC300 hibrid

A 30 tonnás lánctalpas kotrógép bruttó teljesítménye 180 kW, és a Volvo hidraulikus hibrid technológiáját alkalmazza, amely lefelé irányuló mozdulatoknál feltölti az akkumulátorokat. Ennek eredményeként 20%-kal jobb az üzemanyag fogyasztás, ugyanolyan erővel és teljesítménnyel, mint amit egy hagyományos EC300E tud nyújtani.

YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése