Skip to main content
search
Ascendum Icon dunkelblau

Az ASCENDUM TÖBB, MINT HINNÉD

Elsődleges feladatunk az ügyfelek kérésének és igényeinek teljesítése. Több gyártóval is együttműködünk, ezáltal személyre szabottan tudunk az Ön igényeinek megfelelő gépet vagy tartozékot kínálni.

Hammerglas Logo

A Hammerglass AUTOMOTIVE biztonsági kabinüvegek széles választékát kínálja minden építőgép típushoz, a hangsúlyt a biztonságosabb vezetői környezetre helyezve.
Amellett, hogy a Hammerglass a piac egyik legmegbízhatóbb szélvédő termékeket gyártja a biztonságosabb járművezetői környezethez, kiemelkedő költséghatékonyságot is lehetővé tesz, mivel a gép tulajdonosa elkerüli a törött és kopott szélvédők előre nem látható cseréje miatti termelésleállásokat.

www.hammerglass.com
Logo Steelwrist

A Steelwrist tiltrotátorok, gyorscsatlakozók és
kotrógép tartozékok globális gyártója, svédországi központtal. 2005-ös alapítása óta a Steelwrist az egyik leggyorsabban növekvő vállalat az iparágban. A Steelwrist termékek optimális tartozékok az Ön gépéhez.

www.steelwrist.com

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Ascendum bérlési lehetőségek

További gépekre van szüksége a munkához? Biztosak vagyunk benne, hogy flottánkban megtalálja az Önnek megfelelő gépet. A földmunkától a kőfejtéshez használható XXL méretű kotrógépekig: minden méretből van kínálatunk hosszú távú bérlésre. Mindig kiválóan karbantartott és használatra kész gépek.

Béreljen tőlünk!

Kérdése van?

Csapatunk boldogan megválaszol bármilyen felmerülő kérdést. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk. Hogy gyorsan és könnyen megtalálja a kapcsolattartóját egyszerűen csak kattintson Magyarország térképére. Kapcsolat Ascendum Építőgépek!

Kapcsolatfelvétel

Keressük új munkatársainkat!

Csapatunkba olyan magasan kvalifikált embereket keresünk, akiket munkánk inspirál, és dolgoznának márkanagykövetként. Új kihívást keresel?

Állásajánlatok