Skip to main content
search

HOLMS – A leghatékonyabb gépek és seprőgépek a piacon.

Válasszon kategóriátInformációKapcsolat
Holms rögzítés
Holms rögzítés
Holms Logo

Vízió és jövő

„A lehető legjobb tartozékokat és támogatást biztosítjuk a hősök számára, akik tisztán és biztonságosan tartják útjainkat és városainkat.”

CARL GINDAHL VEZÉRIGAZGATÓ | HOLMS ATTACHMENTS

A szemléletünk

Fennállásunk során mindig is az a törekvés állt minden tevékenységünk középpontjában, hogy a piac legjobb és legbiztonságosabb tartozékait állítsuk elő. Termékeinket olyan területeken használják, ahol a gépkezelővel és a kívánt eredményekkel szemben nagyok az elvárások. Egyszerűen fogalmazva: létfontosságú, hogy termékeink hosszú élettartamúak legyenek, és hogy mind mi, mind ügyfeleink megbízhassanak rendeltetésszerű működésükben.

Minden alkalommal, amikor egy terméket tervezünk, ez a hit és elkötelezettség vezérel minket. Nevünk összeforrt a „Biztonságosabb utakkal“ és emellett mindvégig elkötelezettek maradunk.

Biztonságosabb utak

A „Biztonságosabb utak” szlogenünk sokkal többet jelent, mint csupán biztonságos utakat. Jelképezi a gépkezelők és az erőt próbáló környezet iránti tiszteletet, amelyre termékeinket gyártjuk. Ügyfeleinknek meg kell tudniuk bízni a termékben, hogy megbízható munkát tudjanak végezni.

Számunkra ez jelenti a „Biztonságosabb utakat”.

Ha visszatekintünk az elmúlt 90 évre, amióta munkagépeket gyártunk ügyfeleink számára, világossá válik, hogy mindig is a biztonság jegyében dolgoztunk. Azonban csak most engedtük meg magunknak, hogy ezt le is írjuk.

Válasszon kategóriát

Seprőgép tartozékok

Téli tartozékok

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

Mégtöbb Szervíz

Szervizhálózatunkat a műhelyek, a telephelyeken található alkatrészraktárak, a mobil szervizautók és a képzett technikusok alkotják. Számíthat ránk és értékrendünkre:

• ÜGYFÉLKÖZPONTÚ
• AMBICIÓZUS
• MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Bővebben a Szervízről

Volvo Co-Pilot és Dig Assist

Bővebben a digitális asszisztens rendszerekről

Használt gépek

Nem kell mindig újnak lennie. Használt gép, tartozék, és pótalkatrész kínálatunk mindössze egy kattintásnyira van. Tekintse meg használt gépeinket. Nálunk megtalálhatja, amit keres!

Használt gépek