Skip to main content
search
Rammer Hammer
Rammer Cutter
Rammer Logo piros

A Rammer® nagy teljesítményű, produktív és tartós hidraulikus kalapácsok, törőgémek és bontógépek széles választékát kínálja bármilyen bontási munkához.

A bontási szakterületen szerzett komoly szaktudásunknak köszönhetően olyan tartozékokat kínálunk, amelyekkel a munka hatékonyabb és biztonságosabb lesz.

Utángyártott

A Rammer csak a legkiválóbb nyersanyagokat és hőkezelési eljárásokat alkalmazza, hogy biztosítsa a valódi alkatrészek és szerszámok optimális tartósságát az iparágak, anyagok és alkalmazások széles körében.

Alkatrészeink és szerszámaink az iparágban egyedülálló, nagy tapasztalattal rendelkező globális kereskedői hálózaton keresztül érhetőek el, ezáltal Ön a megfelelő alkatrészt vagy szerszámot a megfelelő helyen, a megfelelő időben kapja meg.

Megbízható Rammer

A világ legismertebb és legelismertebb hidraulikus kalapácsmárkája nagy teljesítményű, produktív és tartós hidraulikus tartozékok széles választékát kínálja, amelyek a 0,6 és 120 tonna közötti üzemi súlyosztályba tartozó szállítóművekkel kompatibilisek. Kínálatunkban ma hidraulikus bontókalapácsok, gémek, zúzógépek, vágó-roppantó ollók, bontó ollók, multiprocesszorok és markolók találhatók.

Bővebben a Rammerről

Válasszon kategóriát

Rammer hydraulic hammer

Hidraulikus bontókalapácsok

Rammer HO-PAC 400B

Ho-pac tömörítőgépek

Rammer rögzítés

Forgó zúzógép

Rammer pliverizers

Fix zúzógép

Rammer cutter crushers

Vágó-roppantó ollók

Rammer scrap shears

Bontó olló

Rammer grapples

Markolók

Rammer cutters

Multiprocesszorok

Rammer boom

Gémek

Keresse fel kapcsolattartóját

Válassza ki régióját

YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése

Excellence Line

Nem fog az idő a Rammer Excellence Line hidraulikus bontókalapácsain, amelyek már több mint négy évtizede kiszolgálják az ügyfeleket világszerte. Az Excellence Line folytatja a Rammer hagyományt és az innovatív bontókalapácsok célja, hogy javítsa a gépének jövedelmezőségét, biztonságát és teljesítményét.

További információ az Excellence Line-ról

Hidraulikus bontókalapácsok

Ön teljesítményt akar, mi pedig semmit sem bízunk a véletlenre, mert ha kalapács, akkor Rammer®.
Gyakorlatilag minden bontási munkához létezik Rammer® hidraulikus kalapács.

További információ a hidraulikus bontókalapácsokról

Még több Szervíz

Szervizhálózatunk 6 kirendeltséggel rendelkezik Ausztria-szerte, műhelyekkel, gépkölcsönzővel, alkatrészekkel és több mint 60 mobil építőipari technikussal. Magasan képzett technikusaink a megfelelő alkatrészekkel érkeznek a helyszínre, és a legtöbb karbantartási és javítási munkát helyben el tudják elvégezni.

Közvetlen kapcsolat

Szakértőink szívesen adnak tanácsot és megtalálják a megfelelő gépet az Ön számára. Egyszerűen kattintson a térképen a tartózkodási helyére, hogy megtalálja a személyes kapcsolattartóját.

Keresse meg kapcsolattartóját itt

A fenntarthatóságért dolgozunk

A svéd Sandvik csoport tagjaként a Rammer folyamatosan dolgozik fenntarthatóságának javításán. A Lahti-ban található gyárunkban már jó eredményeket értünk el, ahol a 2016-2018-as időszakhoz képest csaknem felére csökkentettük a CO2-kibocsátásunkat, és célunk a további csökkentés.

YouTube

A videó betöltésével Ön elfogadja a YouTube adatvédelmi irányelveit.
Tudjon meg többet

Videó betöltése