Skip to main content
search

ASCENDUM Építőgépek Hungária Kft.

Nyitottak vagyunk az innovációra, vannak ötleteink és nagy céljaink, melyeket a gyakorlatban meg is valósítunk.

TÖRTÉNETÜNK

Cégünket Volcom-Hungary Kft. néven alapította az AB VOLVO, a MOGÜRT és a Csepel Autógyár 1974-ben. Társaságunk életében 1992-ben jelentős változás következett be, ami név-, tulajdonos- és tevékenységi kör változást jelent. 2004 és 2013 között VOLVO Construction Equipment forgalmazójaként egy globális csoport tagja lettünk. 2013. szeptember 30-án az Ascendum SA megvásárolta a Volvo Baumaschinen Österreich GmbH-t és leányvállalatait, köztük Társaságunkat.

Történetünk

CSAPAT

Az Ascendumot egy 40 fős csapat támogatja. Mindegyikük hozzájárul a cég sikeréhez. Nagymúltú cégként nagy hangsúlyt fektetünk a személyes tanácsadásra és a szoros ügyfélkapcsolatokra. Itt senki sem csak egy szám; mindannyian az Ascendumhoz tartozunk. Hogy betekintést nyújtsunk a felelősségi körökbe, szeretnénk bemutatni felsővezetőinket és részlegvezetőinket.

Felsővezetés

ÉRTÉKEK

Az Ascendum értékek vállalati kultúránk három fő pillérét alkotják: sikerorientáltság, megbízhatóság és ügyfélközpontúság. A céljaink elérése felé vezető úton tudatosan feszegetjük a határainkat, hogy még jobb eredményeket érjünk el. Csapatként dolgozunk és megosztjuk tudásunkat. Ügyfeleink évek óta támaszkodnak a know-how-ra, így képesek vagyunk felülmúlni az elvárásokat. Ügyfeleink igényeire és kihívásaira összpontosítunk, mivel az Ascendum számára az ügyfél az első.

Értékrendünk

VÁLLALATI HÍREK

SIKERTÖRTÉNETÜNK

 •  

  1974

  Cégünket Volcom-Hungary Kft. néven alapította az AB VOLVO, a MOGÜRT...
 •  

  1979

  Különböző okok miatt a termelés az 1970-es évek végén leállt,...
 •  

  1992

  1992 jelentős változást hozott cégünk életében. Ez név-, tulajdonos- és...
 •  

  2004-2013

  2004 és 2013 között a VOLVO Construction Equipment saját márkakereskedőjeként...
 •  

  2013

  2013. szeptember 30-án az Ascendum SA megvásárolta a Volvo Baumaschinen...

Tapasztalatunk, hálózatunk, minőségi munkánk és szolgáltatásunk az, ami megkülönböztet minket.

190.000 alkatrész

A Volvo CE és Sennebogen márkáink alkatrészeinek hatalmas választékát kínáljuk. Konkrét dolgot keres? Örömmel adunk tanácsot.

Új vagy használt

Rammer tartozékokat és a teljes Volvo CE termékpalettát kínáljuk a kompakt kotrógépektől a merev vontatókig. Ezen kívül kínálatunkban használt gépek is szerepelnek.

14 szervizautó

Szervizhálózatunk legfontosabb része a 20 mobil építőipari gépszerelőnk, akik Magyarország egész területén az Ön rendelkezésére állnak. Szervizautóinkon mindig megtalálhatóak a kulcsszerszámok, olaj és alkatrészek.