Skip to main content
search

Az Ascendum legkorszerűbb honlapja

27.07.2023

Az Ascendum sok új projekten dolgozik, amelyek optimalizálják az ügyfelek kiszolgálását. Ez a helyzet az új weboldallal is, amely így már sokkal több, mint egy digitális névjegykártya. A digitalizáció minden nap velünk van, így az Ascendum az új weboldalt fogja használni a tájékoztatás és szolgáltatás érdekében. 

A weboldal koncepciójának fő pillérei az aktualitás, a funkcionalitás, a hozzáadott érték és az információ. Kiemelkedően fontos, hogy Ön, mint felhasználó könnyen és gyorsan találja meg a keresett termékinformációt, szolgáltatást vagy elérhetőséget. Az Ascendumnál a személyes konzultáció és a jó ügyfélkapcsolat kerül mindig előtérbe. Éppen ezért fontos számunka, hogy folyamatosan fejlesszük és modernizáljuk a szolgáltatásainkat. 

Az Ascendum erőssége? A szerviz! Gyors reagálás és mindig a legjobb megoldás az aktuális problémára. A szervizcsapatunk mindig készenlétben áll, ezért a szerviz területén jelenleg is zajlik a ,,Szerviz 2.0” megvalósítása. A hardver és szoftver segítségével a jövőben a digitális hálózatépítést a saját előnyünkre fogjuk használni. 

Egyszerű és felhasználóbarát kialakítás, átláthatóság és bőséges információ: ezek teszik az új Ascendum weboldalt funkcionális eszközzé. 

Természetesen a ,,Mobile First” mottó jegyében. Minden információ kifejezetten okostelefonos használatra lett optimalizálva. 

Próbálja ki Ön is! 

Kapcsolat

Nina Lindner
Marketing Manager

[email protected]
T: +43 662 469 11-143

Credit: Ascendum