Skip to main content
search

Kompakt, de erős új Volvo EC37 és ECR40 kotrógépek

23.02.2024

A Volvo Construction Equipment (Volvo CE) két új kompakt kotrógép – a 3,5 tonnás EC37 és 4 tonnás ECR40 – bevezetésével kiváló stabilitást, kiemelkedő kényelmet és nagyobb termelékenységet kínál.

A zökkenőmentes működéssel és könnyű szervizeléssel, valamint az új, modern és kényelmes vezetőfülkével büszkélkedő kompakt kotrógépek nagy kotrási erővel és emelő kapacitással rendelkeznek. Az új modellek felváltják az EC35D, ECR35D és ECR40D kotrógépeket, és számos olyan nagyszerű tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket a nemrégiben piacra dobott ECR50 és ECR58 kotrógépeknél már láthattunk.

A dinamikus duó ugyanazt a könnyű kezelhetőséget és funkcionalitást kínálja, kiváló stabilitással és hosszantartó megbízhatósággal. Ugyanazt a platformot és komponenseket használják, az egyetlen különbség a kettő között az, hogy az EC37 hagyományos felsőváz kialakítású, míg az ECR40 rövid farsöpréssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szűkebb helyeken való munkavégzést.

Sokoldalú és stabil munkagépek

A modellek új, hosszabb járószerkezettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra az optimális egyensúly és stabilitás fenntartását szinte bármilyen környezetben, a lánctalpak és a talaj közötti hosszabb felületen történő érintkezésnek köszönhetően. A magas hidraulikarendszer nyomás lenyűgöző vonóerőt biztosít emelkedőkön vagy durva terepen való haladáskor, miközben a gépek kiváló kotrási ereje, szakítóereje és emelő kapacitása biztosítja a szükséges erőt a munka elvégzéséhez.

Az állítható hidraulikus olajszállításnak és a tartozékok széles választékának köszönhetően a gépet most minden eddiginél könnyebb bevetni bármilyen feladatra, ami jobb gépteljesítményt és megnövekedett üzemidőt eredményez. Ha pedig egynél több személy kezeli a gépet, az ügyfelek az új stílusú HMI (ember-gép interfész) néhány egyszerű módosításával tetszés szerint állíthatják be a vezérlést.

Az opcionális Volvo hidraulikus ráfogó a termelékenység egy teljesen új világát nyitja meg – biztosítja a szükséges rugalmasságot és irányítást az munkák széles körében, mint például az emelés, csőfektetés, szállítás és rakodás. Teljesen visszahúzható a kisgémhez, így a kanál vagy a bontókalapács teljes mértékben akadálymentesen használható

Könnyed irányítás és kényelem

Az új EC37 és ECR40 kotrógépek ugyanazzal a tágas, kényelmes és csendes vezetőfülkével vannak felszerelve, mint az ECR50 és ECR58 kotrógépek – és amelyet a piac egyik legjobb, modern kialakítású vezetőfülkéjének tartanak. Kellemesebb munkakörnyezetet, kiváló kilátást és minden olyan kényelmet biztosít, amely csökkenti a fáradtságot, növeli a termelékenységet, és lehetővé teszi, hogy a kezelők a napi munka elvégzésére összpontosíthassanak.

Az intuitív navigációs rendszerrel és az arányos érintésvezérléssel felszerelt kompakt gépek tökéletes választásnak bizonyulnak még a frissen képzett kezelők számára is. A tökéletesen működő és a többféle funkcióhoz beállítható hidraulika; az intuitív görgetőgomb, az 5″-os színes kijelző és a könnyen navigálható HMI-funkciók együtt nagyszerű irányíthatóságot biztosítanak, miközben lehetővé teszik a gépkezelők számára, hogy a géppel hatékonyan alkalmazkodjanak bármilyen munkakörülményhez.

Maximális üzemidő és kevesebb karbantartás

Az új kompakt modellek 50 órás kenési intervallumokkal, könnyen elérhető szervizpontokkal, szélesre nyíló motorháztetővel, valamint hatalmas, 70 literes üzemanyagtartály-kapacitással büszkélkedhetnek, így biztosítva a maximális üzemidőt. Az automatikus motorleállítással a le nem dolgozott órák nem kerülnek rögzítésre, így a gép működése hosszabb ideig hatékony marad, miközben a karbantartási költségek csökkennek. A szabadalmaztatott többfunkciós hidraulika olajszűrő kiemelkedő védelmet nyújt a hidraulikus rendszernek is.

Annak ellenére, hogy kompakt gépek, az EC37 és az ECR40 rendelkezik mindazzal a sokoldalúsággal, precizitással és teljesítménnyel, amellyel szinte bármilyen munkaterület kihívásaival megbirkózik, miközben a lehető legjobb kezelői élményt nyújtja.

A két új kompakt kotróval kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ANNE BAST
brand-, marketing- és kommunikációs igazgató
Volvo Construction Equipment

[email protected]
T: +49 73 55 859 06

Credit: Volvo Construction Equipment
(A kiadvány ingyenes – utalványt kérünk)